Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prate ga brojni klubovi

Djevojka zaprijetila austrijskom golgeteru srpskog podrijetla: "Ako zabiješ Hrvatskoj, ne vraćaj se"

Dvoboj Hrvatska - Austrija možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u od 20:45.

Saša Kajadžić i djevojka Lorena (Foto: Instagram/Lorena Grabovac/Screenshot)

Večeras od 20:45 Hrvatska i Austrija igraju prvu utakmicu Lige nacija u Osijeku koju možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr, a najveća opasnost za vrata Dominika Livakovića prijeti od napadača srpskog podrijetla Saše Kalajdžića.

Nakon sjajne polusezone u dresu Stuttgarta, Kalajdžić stiže u Gradski vrt gdje će ga zorno pratiti brojni skauti europskih velikana, a među njima i djevojka Lorena koja mu je pak odaslala oštro upozorenje:

"Ako zabijem gol, ne smijem se vratiti kući", rekao je napadač austrijske nogometne reprezentacije za Sportske novosti pa uz osmijeh dodao da je djevojka iz Hrvatske.

gol expired Vesela atmosfera na ulicama Osijeka uoči utakmice Vatrenih, stigli i tamburaši divider

Iako je imao puno problema s ozljedama ove sezone, napokon se oporavio i zaigrao u punoj snazi. Dokazao je koliko može biti opasan, a to može potvrditi hrvatski reprezentativac i član Stuttgarta, Borna Sosa.

Njih dvojica sjajno surađuju u dresu njemačkog bundesligaša. Tako je ove sezone u 15 nastupa upisao šest golova i dvije asistencije, a od toga mu je Sosa asistirao za čak četiri pogotka.

gol expired Mandžukić se oglasio: Poslao poruku svim igračima koji se bore za mjesto u reprezentaciji na SP-u divider

Inače Kalajdžić je prvi put dospio u središte javnosti jer je odbio poziv srpske nogometne reprezentacije i zaigrao u dresu Austrije za koju je, do sada, upisao 13 nastupa i četiri pogotka.

Nastavi li ovako igrati, već naredne sezone mogli bismo ga gledati u dresu Bayerna koji je opasno zagrizao za njega...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider