Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele ga brojni klubovi

Odbio je igrati za Srbiju, a sad je na korak od transfera života: Odlično surađuje s Hrvatom

Saša Kalajdžić mogao bi biti zamjena za Roberta Lewandowskog koji želi napustiti Bayern.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern užurbano traži zamjenu za Roberta Lewandowskog koji se nada odlasku u Barcelonu, a jedna od meta je Saša Kalajdžić koji je oduševio igrama u dresu Stuttgarta ove sezone. 

Njemački mediji pišu da je Kalajdžićev agent bio na sastanku s čelnicima bavarskog diva, a navodno su dogovorili odštetu od 25 milijuna eura za napadača koji je odbio Srbiju i odlučio obući dres austrijske nogometne reprezentacije.

gol expired Legenda Bayerna ismijavala slavlje za ostanak u Bundesligi, dobio odgovor koji je oduševio Njemačku divider

Hoće li Stuttgart  pak pristati na ovu ponudu, tek ćemo saznati, ali sasvim je sigurno kako Bayern nije jedina momčad koja ga želi u svojim redovima. Spominje se tako i Benfica koja je opasno zagrizla za njega.

Odlično surađuje sa Sosom

Ove je sezone u 15 nastupa upisao šest golova i dvije asistencije, a posebno je dobro surađivao s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Bornom Sosom koji ga je "hranio" sjajnim ubačajima. Čak četiri puta mu je asistirao za pogodak.

Njih dvojica mogla bi se susreti već početkom sljedećeg mjeseca, 3. lipnja u dvoboje Lige nacija između Hrvatske i Austrije u Osijeku, a dvoboj možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Za austrijsku nogometnu reprezentaciju Kalajdžić je do sada upisao 13 nastupa i četiri pogotka. Njegova vrijednost na Transfermarktu je procijenjena na 22 milijuna eura.

Tablica Bundesliga

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider