Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od utakmice generacije

Srpski mediji oplakuju Zvezdino ispadanje: "Prije pola godine bili su u egalu s Milanom, a sad ne mogu stvoriti dvije šanse Šerifu"

Srpski prvak ispao je u 3. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka od objektivno puno slabijeg suparnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački Dinamo i Crvena zvezda imali su priliku konačno utvrditi tko je bolji u regiji. Vladari hrvatskog i srpskog nogometa konačno su mogli ukrstiti koplja i dati odgovor na pitanje koje zanima mnoge, Modri su učinili svoje protiv Legije, međutim Zvezda nije ispoštovala i izgubila je u dvije utakmice od moldavskog Šerifa.

I tako je propala utakmica stoljeća na Balkanu, ali tamošnji mediji uopće ne pričaju o propuštenoj šansi za ogled s hrvatskim prvakom, nego oplakuju vlastitu tragediju.

gol expired Dinamo je na korak od Lige prvaka: Za pobjedu zabio Franjić na sjajnu asistenciju Ivanušeca divider

"A sad sve iz početka, ovo ništa nije valjalo“, veliki je naslov na naslovnici srpskog Mozzart Sporta, najčitanijeg tamošnjeg sportskog portala.
U nastavku teksta autor piše:

"Od europskog plesa na San Siru prošlo je samo šest mjeseci, Crvena zvezda je pripreme za ovu sezona započela sa željom da ta nogometna predstava postane standard u utakmicama na eurosceni, a onda se dogodio potop u Tiraspolu. Srpski prvak doživio je jedan od najneugodnijih udaraca u novijoj povijesti, koji ne samo da je razrušio velike ambicije, nego je vratio sezonu na početak, a stručnom stožeru ostavio velike glavobolje za utakmicu s Clujom.“

gol expired Iznenađenje u Moldaviji: Ništa od sudara s Dinamom, Zvezda ispala iz Lige prvaka! divider

Zvezda ovo ljeto nije imala velikih izlaznih transfera, cilj je bilo zadržati i pojačati prošlogodišnju šampionsku momčad, a dolazak Aleksandra Dragovića iz Leverkusena trebao je biti veliki poticaj ambicijama u Europi, međutim poslije ovog poraza svjesni su da velike love od europskih natjecanja neće biti ove sezone, a pitanje je hoće li i biti ponuda za zaradu s obzirom na to kako srpski prvak trenutačno izgleda.:

"Vidjet ćemo hoće li se što promijeniti do kraja ljeta, međutim crveno-bijeli dosad ove sezone nisu impresionirali", piše autor u tekstu Sportskih.net.

Novinar B92 u komentaru pod naslovom „Stankovićev rulet i na kraju – crno“ tvrdi kako Zvezda nije ni sjenka momčadi koja je lani nadigrala Liberec i Gent, bila u egalu s Milanom i dominirala u srpskom prvenstvu.

"Što se dogodilo takvoj ekipi da u samo šest mjeseci doživi takav pad, ispadne od značajno slabijeg Šerifa, bez da stvori dvije ozbiljnije prilike u dvije utakmice", piše dalje u tekstu.

Kurir u svom komentaru plače za propuštenim parama od Lige prvaka:

"Zvezda je šokantnom eliminacijom ostala bez 11.300.000 eura, a Liga prvaka ostat će tek pusti nedosanjani san za Dejana Stankovića i ekipu", stoji u tekstu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider