Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Broj i dalje raste

Srbi se raspisali o 50 tisuća članova Hajduka: "Imaju najvjernije navijače"

U nepuna dva mjeseca više od 50 tisuća navijača se učlanilo u Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za nepuna dva mjeseca Hajduk je dostigao magičnu brojku od 50 tisuća članova u 2022. godini i tako došao blizu rušenja rekorda iz 1985. godine.

Tada je 53 tisuće navijača iskazalo vjernost Hajduku kroz članstvo, a ovaj uspjeh nije prošao nezapaženo ni u medijima s ovih prostora.

"Imaju najvjernije navijače"

Tako je srpski Mozzart Sport napisao kako Hajduk ima najvjernije navijače na ovim prostorima, dok srpski klub Crvena Zvezda ima tek 13 tisuća članova u isto vrijeme.

gol expired Navijač Hajduka si na nogu tetovirao Marka Livaju: Oduševio je i Subašića divider

"Sa sadašnjih 50 tisuća članova Hajduk je bez premca u regiji. Primjera radi, najpopularniji srpski klub Crvena Zvezda za razdoblje od lipnja 2021. do veljače 2022. godine može se podičiti brojkom od 13 tisuća navijača s godišnjom članarinom koja se plaća na početku sezone", piše srpski portal.

Hajduk zaradio više od četiri milijuna kuna

Kako bi predočili o kojem se broju radi, iz Odjela za članstvo su poručili da kada bi svi članovi Hajduka živjeli u jednom gradu, bio bi to grad veći od Karlovca, Varaždina, Šibenika i Dubrovnika. 

Zahvaljujući ovolikom broju članova, do sada je na Hajdukov račun sjelo više od četiri milijuna kuna, a broj novih članova iz dana u dan sve je veći i veći.

Sinoć je tako dostignuta brojka od 51 tisuće članova...

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider