Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opleli po našem kapetanu

Srpski mediji grme: ''Srbi su spašavali Modriću karijeru, a on niti da nas spomene''

Luka Modrić nekoliko puta je posjećivao Srbiju zbog oporavka od ozljeda, a srpski mediji ističu da nikada nije spomenuo srpske liječnike.

Zlatko Dalić i Luka Modrić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Luka Modrić nedavno je boravio u Beogradu zbog oporavka od ozljede mišića na lijevoj preponi. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije s 38 godina na leđima oporavio se u rekordnom roku i dao svoj obol u osvajanju Kupa Real Madrida.

Dejan Lovren Lovren se ozlijedio u porazu Lyona, Majer igrao u visokoj pobjedi Rennesa, Tudorovi okrenuli utakmicu divider

Luka je posjetio liječnicu Marijanu Kovačević, koja je poznata u cijelom svijetu po svojim uspješnim metodama liječenja ozljeda mišića. Crne vijesti dolazile su iz Madrida 28. travnja, Luka je prema prvim prognozama trebao izbivati s terena nekoliko tjedana, čime bi propustio finale s Osasunom i epski dvoboj polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Samo devet dana nakon ozljede Luka se vratio u puni trenažni proces na sreću Carla Ancelottija.

Petar Musa Svježi napadač Vatrenih minute dobiva na kapaljku, ali je treći strijelac u novom prvaku divider

Srpski mediji raspisali su se o Modrićevu oporavku, s naslovnice srpskog Kurira grmi: ''Srbi Modriću spašavali karijeru, a on niti da ih spomene: Kada god je bilo potrebno, srpski liječnici pružali su pomoć hrvatskom nogometašu.''

Kurir je u samom tekstu istaknuo da se Modrić diči samo hrvatskom stranom obitelji, a nadodali su da Luka nikada ne spominje majku Radojku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider