Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hit na društvenim mrežama

Srbijanska policija uhitila nogometnog suca koji je "izmislio" penal u susretu Spartaka i Radničkog

Srbijanska policija uhitila je nogometnog suca Srđana Obradovića zbog zloupotrebe službenog položaja, a povod je njegovo suđenje u nedjelju na utakmici predzadnjeg prvenstvenog kola između domaćeg Spartaka iz Subotice i niškog Radničkog, objavila je u utorak novinska agencija Tanjug.

Srđan Obradović (Screenshot YouTube)

Spartak je pobijedio sa 2:0, a oba gola postignuta su iz penala, i time je osigurao igranje u pretkolima Europske lige. No nikome nije bilo jasno zbog čega je Obradović dosudio penal u 79. minuti, kod vodstva Spartata 1:0. Snimka tog spornog trenutka postala je hit na društvenim mrežama širom svijeta.

Više javno tužiteljstvo u Novom Sadu brzo je reagiralo i pokrenulo je kazneni postupak jer smatra da je sudac Obradović zloupotrijebio službeni položaj u korist Spartaka iz Subotice. Srbijanski mediji ističu da Obradović u svojoj karijeri nogometnog suca iza sebe ima niz sličnih gafova.

Osim kaznenog postupka, Obradovića čekaju i sportske sankcije jer je predsjednik Nogometnog saveza Srbije Slaviša Kokeza uputio zahtjev sudačkoj komisiji da se Obradovića drastično kazni i da ga se skine sa liste sudaca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider