Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEMA NIŠTA NJEMAČKOG U SEBI

Srbija dobila novo "ne": Bayernov klinac razmišlja samo o Njemačkoj!

Aleksandar Pavlović u budućnosti namjerava nastupati samo za reprezentaciju Njemačke.

Aleksandar Pavlović i Harry Kane (Foto: Afp)

Otkako je Bayern jesenas u svom prvom sastavu predstavio novo čudo na poziciji zadnjeg veznog igrača, 19-godišnjeg Aleksandra Pavlovića, u Srbiji su počeli vjerovati kako imaju novog Nemanju Matića, igrača za dulji period budućnosti.

To ne treba čuditi, ipak je riječ o momku čiji otac i majka potječu iz Srbije, iz koje su emigrirali u Njemačku gdje se Aleksandar 2004. godine rodio. 

Zanima ga samo Njemačka

No, nakon što im je nešto slično napravio Miloš Kerkez, odabravši Mađarsku, domovinu svoje bake, novi šok Srbima napravio je i Pavlović, kao još jedan supertalentirani nogometaš koji je odabrao drugu reprezentaciju.

Naime, iako ga je srpski izbornik Dragan Stojković planirao pozvati za iduću reprezentativnu akciju, Pavlović je rekao da ga zanima samo poziv Njemačke. Julian Nagelsmann trenutno mu ga nije uputio, no izjavio je kako će ga svakako pratiti.

Pavlović bi se tako trebao naći u mladoj reprezentaciji Njemačke, nakon što je potvrdio da ga Srbija ne zanima te da se osobno vidi samo u dresu Elfa.

Očito je kako srpski savez ima problema u komunikaciji s talentima rođenim izvan domovine, jer je sve više ovakvih slučajeva. Hoće li Pavlović požaliti svoju odluku ili će ipak postati standardni reprezentativac Njemačke, saznat ćemo kroz godine koje dolaze.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider