Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
EVO OBJAŠNJENJA

Kako je Dinamov Arber Hoxha završio u istoj rečenici s Ivanom Perišićem?

Dinamovo krilo ima dribling jako sličan jednom od najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti.

Komentator utakmice Osijek - Dinamo bio je Ivan Ljubić, jedan od voditelja podcasta Utakmicu po utakmicu.

Za vrijeme tog susreta rekao je da ga je Arber Hoxha jednim driblingom podsjetio na Ivana Perišića, pa su gledatelji pitali kako je uspio u istu rečenicu s Perišićem staviti Hoxhu.

"Dobio sam dosta tih upita, ne znam u čemu je tu problem. Ispada kao da sam nešto kriv. Mene je podsjetilo na Perišićev slavni manevar - fingira prolaz desno, bicikl, gura loptu lijevom nogom pored čuvara. Moja prva asocijacija na takav potez u nogometu je Perišić i to je kompliment Perišiću, a zaista je maliciozno pokušati inkriminirati me da sam iskazao takvo nogometno neznanje pa da sam u istu ravan stavio Arbera Hoxhu i Ivana Perišića, koji je među pet najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Ali dobro, očito sam rekao da je to tako. Smiješno. Inače, jučer me Bukvićev ulazak podsjetio na Arjena Robbena."

U Ljubićevu obranu stao je Igor Ćurković.

"Sportsko novinarstvo sastoji se od dosta usporedbi, stalno moraš uspoređivati nešto s nečime. Ako ja kažem da je Josip Elez nogometni Nikola Vujčić, ja ne mislim da on ima 211 centimetara i da može igrati leđima košu, nego postoji neka paralela u smislu nenormalnog IQ-a za svoj sport i tijela koje to ne može ispratiti. Tako i Hohxa može napraviti perišićevski potez, nije isti igrač, nije u istoj razini, ali, brate mili, na što se hvataju ljudi..."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider