Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije odlučio

Srbi u nevjerici: Kapetan dobio poziv da igra za Kosovo, ali pod jednim uvjetom odmah bi odabrao Srbiju

U srpskom nogometu odjeknula je vijest kako bi kapetan mlade reprezentacije mogao odabrati za njih nepriznatu zemlju odnosno reprezentaciju.

Arton Zekaj (Screenshot)

Arton Zekaj mladi je nogometaš oko kojeg se podigla bura u srpskom nogometu. On je kapetan mlade reprezentacije, no postoji mogućnost da Srbiju zamijeni Kosovom. Rođen je u Somboru, ali korijeni su mu s Kosova pa je predsjednik tamošnjeg nogometnog saveza Fadil Vokri uputio poziv Zekaju.

''Pokazali smo interes da član mlade reprezentacije Srbije nastupa za Kosovo. Nadamo se da će sve na kraju ispasti dobro. Odluka je na njemu, a onda idemo prema FIFA-i. Njegov dolazak bi nam puno značio'', poručio je Vokri.

No Zekaj, koji je igrao za mlađe selekcije Partizana, a sada je u Sopotu, bi ipak htio igrati za zemlju u kojoj je rođen. Ima samo jedan uvjet.

''Poziv je stigao, ali moram dobro razmisliti o odluci. Ona još nije konačna. Ne vjerujem da bih imao problema u Srbiji. Rođen sam u Somboru, imam srpsku putovnicu, igrao sam za Partizan i mlađe kategorije Srbije, čiji sam bio i kapetan. Ukoliko bih znao da ću u budućnosti dobiti poziv naše A selekcije, ostao bih u dresu ''orlov'', poručio je Zekaj za Blic.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider