Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hvale Modre

Srbi se poklonili Dinamu pa poslali poruku Zvezdi i Partizanu: "Gledajte i učite. Zagrepčani ruše rekord"

Za Josipa Šutala je navodno stigla od 25 milijuna eura iz njemačke Bundeslige.

Dinamo (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Nastavlja se dobra suradnja između RB Leipziga i Dinama. Nakon Olma i Gvardiola, još bi jedan dinamovac mogao preseliti u redove njemačkog bundesligaša - Josip Šutalo, i to za iznos od 25 milijuna eura.

Senzacionalnu informaciju objavio je bosansko-hercegovački N1, koji tvrdi da je hrvatski nogometni reprezentativac sve dogovorio s njemačkim klubom, tako da bi transfer trebao biti čista formalnost.

To je oduševilo i srpske medije, koji su se poklonili hrvatskom prvaku i poslali poruku svojim velikanima, Crvenoj zvezdi i Partizanu:

"Vječiti, gledajte i učite! Dinamo završava najveći transfer u povijesti: Zagrepčani obaraju rekord i nitko im ne može parirati", stoji u naslovu Kurira, koji je napravio kratki pregled najvećih transfera na prostoru bivše Jugoslavije.

Hajduk - Dinamo Nogometaš Hajduka na radaru Vatrenih: Bira Hrvatsku ispred rodne zemlje? divider

Na prvom je mjestu transfer Marka Pjace u Juventus za 23 milijuna eura, ali pokažu li se ove glasine istinitim, uskoro bi mogao zamijeniti Šutalo, kojeg Leizpig vidi kao sjajnu zamjenu za Joška Gvardiola.

Manchester City je opako zagrizao za Gvardiola, već su dogovorili osobne uvjete s njim, a preostalo je tek da dogovore visinu odštete s Leipzigom. Nijemci žele oboriti rekord i učiniti Gvardiola najskupljim braničem do sada.

Dogovore li transfer Gvardiola u englesku Premier ligu, mogli bi krenuti po Šutala.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider