Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ipak, čeka ih teška grupa

Srbi najavljuju velik rezultat na Euru: Pobjeda protiv Švedske dala im je krila

Nogometaši Srbije slavili su u drugoj pripremnoj utakmici protiv Švedske 0:3.

Dragan Stojković Piksi (Foto: Afp)

Srpski nogometaši pod vodstvom Dragana Stojkovića odigrali su svoje dvije pripremne utakmice s polovičnim uspjehom. Prvo su upisali poraz od Austrije 2:1, a zatim su jučer slavili protiv Švedske 0:3.

Tamošnji mediji odmah su najavili velik rezultat na Euru, nadaju se da će Piksi napokon donijeti uspjeh reprezentaciji. Ističu da se vidi trenerski potpis u njihovoj igri, a dodaju da je njihova reprezentacija izgledala tako posljednji put već daleke 2010. godine pod vodstvom Radomira Antića.

''Borbenost je segment koji me zadovoljava. Svi se bore, svi trče, žrtvuju se. Da biste pobijedili morate se žrtvovati u tom segmentu. Nekada morate patiti, ali to je sastavni dio igre. Ova utakmica je pokazala da smo na fizičkom planu zaslužili čistu desetku. Tako se moramo ponašati u svakoj utakmici'', rekao je Piksi nakon Švedske.

Reprezentacija Lihtenštajna I to se dogodilo: Reprezentacija protiv koje mnogi nabijaju gol-razliku nije primila gol divider

Razlog za optimizam je i posljednji rezultat Engleske, njihov prvi protivnik na Euru je doživio potpuni debakl na posljednji provjeri uoči turnira. Englezi su poraženi 0:1 na svom Wembleyju pred 90 tisuća navijača od Islanda.

I to od Islanda koji niti ne ide na Euro, potpuno opušteni Islanđani ostavili su gorak okus u ustima Garethu Southgateu koji je opet na paljbi medija i javnosti na Otoku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider