Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uspomene u oglasniku

Sramota u Srbiji: Orlovi bacili dresove djeci, roditelji ih prodaju po tisuću eura

Srbija je prije nekoliko dana pobijedila Švedsku 4:1 u Ligi nacija. Na tribinama su smjela biti samo djeca, koja su dobila vrijedne uspomene, ali pojedini roditelji odlučili su ih staviti u oglasnik.

Aleksandar Mitrović (Foto: Afp)

Srpska nogometna reprezentacija u utorak će protiv Norveške pokušati izboriti elitnu skupinu Lige nacija, ali tamošnja sportska javnost trenutačno se zabavlja detaljima sa nedavnog susreta protiv Švedske (4:1).

Ta se utakmica igrala prije tri dana pred praznim tribinama Marakane u Beogradu. Zbog kazne UEFA-e utakmicu su uživo mogli gledati samo najmlađi navijači pa su jedina navijačka kulisa tog susreta bili dječji glasovi koji su zdušno bodrili Orlove u Ligi nacija.

gol expired VIDEO Pogledajte tri komada Švedskoj nezaustavljivog Aleksandra Mitrovića divider

Po završetku susreta Dušan Tadić je naredio suigračima da odu do tribina i malim navijačima podijele dresove u znak zahvalnosti za podršku koju su im davali svih 90 minuta. Klincima je, jasno, taj potez srpskog kapetana bio ostvarenje snova.

Uspomene na prodaju

Tu uspomenu trebali bi pamtiti cijeli život, ali pojedini gramzljivi roditelji odlučili su zaraditi na vrijednim memorabilijama koje su kući donijeli njihovi klinci. Nekoliko dresova tako je završilo u oglasniku, a dres Ivana Ilića, primjerice, prodaje se za tisuću eura.

Rumunjski navijači VIDEO Kaos u Bukureštu: Utakmica prekinuta nakon 32 sekunde, navijači skandirali "Srbija, Srbija" divider

 

"Dres Ivana Ilića s utakmice Srbija-Švedska, nenošen“, piše u jednom oglasu.

"Dres Saše Lukića s utakmice Srbija-Švedska. Na dresu ima par oštećenja od igre i kad je bačen u publiku, ali izuzev tog je u odličnom stanju i nije nošen od utakmice“, stoji u drugom.

Tamošnja javnost zgrožena je ovim potezom pojedinih roditelja i naziva ga sramotnim…

Tablica skupine 4 Lige nacija:

Standings provided by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider