Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ČOVJEK U ŽIVOTNOJ FORMI

VIDEO Pogledajte tri komada Švedskoj nezaustavljivog Aleksandra Mitrovića

Reprezentacija Srbije pred Svjetskog prvenstvo izgleda sjajno, a u glavnoj ulozi sjajni je napadač Fulhama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Puno je upitnika pred početak ove nogometne sezone bilo oko Aleksandra Mitrovića. Najbolji srpski napadač vratio se u Premier ligu nakon senzacionalne sezone u Championshipu, no postojali su strahovi da se ne ponove njegove ranije sezone u najvišem rangu engleskog nogometa, gdje nije bio ni približno ubojit.

Ove sezone to se nije ponovilo. Njegov Fulham igra vrlo dobro i za sada bježi od borbe za ostanak, koja im se predviđala, a najbolji igrač upravo im je stasiti centarfor iz Srbije. U sedam ligaških susreta postigao je šest golova, a sad je jednako nastavio i u dresu reprezentacije.

Švedska povela, a onda se upalio stroj za golove

Srbije je tako jučer rezultatom 4:1 savladala Švedsku te zahvaljujući pomoći Slovenije, koja je savladala Norvešku, preuzela vrh njihove skupine Lige nacije i približila se prelasku u elitni rang. Junak te pobjede bio je upravo Mitrović.

Prije nego je zbog ozljede, po svemu sudeći lakše prirode, morao napustiti igru, Mitrović je postigao tri pogotka, kojim je odgovorio na rano švedsko vodstvo.

Prva dva komada postigao je onako kako najbolje zna, glavom, dok je kod trećeg iskoristio vrhunsku asistenciju Vlahovića.

Sve pogotke na utakmici, uključujući one srpskog stroja za golove, možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider