Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zbilja grozno

Sramota u Italiji: Za neviđeno ponižavanje mlade sutkinje još sramotnija kazna

Nakon sramotnog seksualnog ponižavanja nogometne sutkinje stigla je još sramotnija kazna.

Giulia Nicastro (Instagram)

Talijanski mediji jučer su pisali o skandalu na utakmici pionira Treportija i Miranesea na kojoj je na najsramotniji način vrijeđana i ponižavana 22-godišnja sutkinja Giulia Nicastro.

Dio gledatelja, navodno roditelja dječaka domaće momčadi, počeo je s vrijeđanjem od prve minute vičući joj da se umjesto suđenja bavi prostitucijom, najblaže rečeno.

Očito se nakon što su svi slušali uvrede na račun sutkinje posebno hrabrim osjetio jedan 14-godišnjak, koji je u jednom trenutku skinuo donji dio opreme te rekao sutkinji neka ga oralno zadovolji ili neka mu pokaže crveni karton.

Mlada sutkinja bila je pod velikim šokom nakon utakmice, a domaći se klub odmah i službeno ispričao zbog poteza svoga mladog igrača.

Nakon svega 14-godišnjak je suspendiran, dok klub Treporti mora platiti kaznu zbog incidenta odnosno ponašanja roditelja. Ona iznosi 100 eura.

Giuliji Nicastro stižu poruke podrške iz cijele Italije, no pitanje je hoće li se oporaviti od ovakvih scena i hoće li ikad moći zaboraviti sramotnih 90 minuta koje je morala izdržati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider