Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sapunica se nastavlja

Sportski direktor Rijeke tvrdi: Imali smo ponudu za Selahija, ali ne želi tamo igrati

Lindon Selahi ima ugovor s Rijekom do ljeta 2024. godine.

Marko Pjaca i Lindon Selahi (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Uoči pretposljednje utakmice jesenskog dijela HNL sezone trener Željko Sopić izbacio je Lindona Selahija iz prve momčadi.

Razlog? Odugovlačio je s produženjem ugovora koji mu vrijedi do ljeta iduće godine, što pak znači da već od 1. siječnja može slobodno pregovarati s kime god želi:

"Moramo gledati interese kluba, on je igrao najbolji nogomet otkad je u Rijeci. Kad sam došao u klub, odredili smo neke parametre glede svega, pa i ugovora, a mi van tih okvira ne možemo ići. Ponudili smo maksimum koji možemo, njega to ne zadovoljava i tu je sada status quo", objasnio je sportski direktor Darko Raić Sudar u razgovoru za Novi list pa dodao:

Marko Livaja Odvratna poruka na račun Livaje osvanula na božićnom drvcu u centru Rijeke divider

"Sa Selahijem pregovaramo više od dva mjeseca, nastojali smo na sve načine zadovoljiti interese igrača i trenera. Ne znam što će se dalje događati, a Selahiju vrata nisu zatvoreni ako prihvati ponuđeno. Jednostavno, ne možemo promovirati igrača koji sutra više neće biti naš. Bio bih najsretniji da se dogovorimo":

Navodno ga žele dovesti Hajduk i Dinamo, a postoji i mogućnost odlaska u inozemstvo. Raić Sudar otkriva da su prije dvadesetak dana imali ponudu za njega:

"Imali smo ponudu za njega, ali je rekao da njegova opcija nije igranje u toj zemlji", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider