Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''on je samo bio veza''

Sportski direktor objasnio vezu Mamića i Širokog te kako je došao Sedloski

Zdravko Mamić posjetio je nogometaše NK Širokog Brijega na treningu, što je zaintrigiralo tamošnje medije i javnost. Pojavila su se nagađanja da Mamić preuzima širokobriješki klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zdravko Mamić 2019. preuzima NK Široki Brijeg, prenijeli su tako širokobriješki mediji nakon što su ga u četvrtak uočili na treningu tog kluba. Zdravko Mamić danas se ne javlja.

''To je sve malo, ne malo nego prenapuhano je, Zdravko Mamić je otprije prijatelj nogometnog kluba Široki Brijeg i grada Širokog Brijega, a to što se pojavio na treningu ne znači da preuzima Široki Brijeg, to je sve malo prenapuhano, otišlo u drugu krajnost'', izjavio je Dalibor Šilić, sportski direktor kluba za Dnevnik Nove TV.

A da li bi on volio da se to dogodi?

''To je odluka koju donosi Upravni odbor kluba kad se sagleda, da li bi voljeli ili ne, to ja ne mogu reći i ne želim reći.''

Prije ste imali određenu suradnju, on je predložio gospodina Sedloskog za trenera, s kojim ste zadovoljni, je li još na bilo koji način pomogao klubu?

''Ne, ne, ne on je samo bio veza da ja kao sportski direktor dođem do Goce Sedloskog'', tvrdi Šilić.

A što misle neki od građana Širokog Brijega, pogledajte u priloženom prilogu.

Podsjetimo, Zdravko Mamić već je četiri mjeseca u bijegu od hrvatskog pravosuđa nakon što je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja više od 100 milijuna kuna iz GNK Dinama te nanošenja štete državnom proračunu od 12 milijuna i 200 tisuća kuna.


Zdravko Mamić u BiH je već 4 mjeseca, nakon bijega od 6 i pol godina zatvora zbog nanošenja štete državnom proračunu od 12 milijuna i 200 tisuća kuna. Dane u Međugorju, kako je rekao, provodi u molitvi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider