Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
već instalirao trenera?

Mediji u BiH prenose da Mamić preuzima novi klub, navijači bijesni: ''Sramotite nas''

Bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, Zdravko Mamić, navodno ulazi u NK Široki Brijeg.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mediji u susjednoj Bosni i Hercegovini prate sve veći angažman Zdravka Mamića u tamošnjem nogometu. Navodno ulazi u NK Široki Brijeg, koji je na dan Mamićeva posjeta klubu dogovorio i prijateljski susret sa zagrebačkim Dinamom.

Upravo je zbog izvlačenja preko 100 milijuna kuna iz Dinama, Mamić nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, ali je prije izricanja presude pobjegao u Bosnu i Hercegovinu.

Mamić bi službeno trebao postati dio NK Širokog Brijega, odnosno preuzeti ga sljedeće godine, piše ŠirokiBrijeg.info. On je navodno u klub instalirao svog trenera, Gocu Sedloskog, piše Bljesak.info, a pripremaju se i neka igračka pojačanja.

No problem bi mogla biti reakcija navijačke skupine Škripari koja je oštro reagirala prema upravi zbog posljednjih događaja.

''Sramotite nas spuštanjem glave, dopuštajući u proteklom razdoblju da igrate kako netko drugi želi, kako i u kojem trenutku nekom odgovara. Sramotite nas jer ste u zadnje vrijeme dopustili raznoraznim "mešetarima" da se smucaju oko kluba. Sramotite nas sa katastrofalnom transfer politikom za koju nitko ne odgovara. Sramotite nas jer se ne borite za ideale za koje bi trebali. Sramotite nas ne odlaskom na turnir u Vukovar. A bome sramotite nas i sa objavama na vašim službenim Facebook stranicama i slikama koje ne dolikuju NK Širokom Brijeg-u. Široki će uvijek ostati drugačiji od svih, mi hoćemo, pitanje je gdje ste Vi u svemu tome'', napisali su Škripari na Facebooku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider