Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio derbi protiv Dinama

Sportski direktor Hajduka komentirao suđenje: "Normalno je da suci griješe"

Sportski direktor Hajduka kratko je komentirao suđenje u HNL-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosta se prašine diglo zbog suđenja u prošlom kolu SuperSport HNL-a, a najviše je prigovora bilo na suđenje na utakmici Gorice i Hajduka.

Većina se slaže kako je crveni karton prestrogo dosuđen nogometašu Gorice, dok se oko jedanaesterca, koji je dodijeljen Hajduku, još uvijek raspravlja. Na temu suđenja oglasio se i sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius koji je kratko rekao:

"U svim se držvama priča o sucima. Liverpool je igrao protiv Manchester Cityja, Klopp priča o sucima. Normalno je da suci griješe, najvažnije je da nema namjere", kazao je pa najavio najveći derbi hrvatskog nogometa koji se igra u petak na Poljudu:

gol expired Namučio ih petoligaš u Kupu! Riječani boljim izvođenjem jedanaesteraca prošli dalje divider

"Promijenili smo trenera, imamo dobar rezultat, 13 od 15 bodova i prolazak u Kupu. Imamo dobru atmosferu u momčadi, a dvije zadnje pobjede pokazuju mentalnu snagu momčadi. Nadamo se pobjedi u petak i sinergiji igrača i navijača. Moramo dobiti Dinamo", prenosi Dalmatinski portal.

Nakon što su smijenili Valdasa Dambrauskasa, čelnici splitskog kluba dali su povjerenje mladom treneru Mislavu Karoglanu, koji je do sada obnašao ulogu pomoćnog trenera.

Na klupi će sigurno ostati do reprezentativne stanke, odnosno početka Svjetskog prvenstva u Katru, a nakon toga će donijeti konačnu odluku o treneru.

"Ima puno pokazatelja da napredujemo, ali ima dosta prostora za bolju igru. Znamo koliko stručni stožer radi na tome“, zaključio je Nikoličius.

Derbi iz plavog i bijelog kuta

Tablica HNL

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider