Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klubovi stoje u redu

Sportski direktor otkrio što će biti s Haalandom: "On se s time u potpunosti slaže"

Nastavlja se saga o odlasku Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najtraženijih nogometaša današnjice Norvežanin Erling Haaland ostaje u Borussiji iz Dortmunda sljedeće sezone, kazao je sportski direktor kluba Sebastian Kehl.

Kehl je gostujući u emisiji Doppelpass na Sport1 programu kazao kako će 20-godišnji norveški napadač ostati u Dortmundu unatoč velikom interesu europskih teškaša Real Madrida, Manchester Uniteda, Manchester City, Chelsea...

Nagađalo se kako bi Haaland ovoga ljeta mogao napustiti Borussiju za oko 150 milijuna eura.

Posebice nakon što su njegov agent Mino Raiola i otac Alf-Inge Haaland išli na turneju po Europi i sastajali se s nekoliko klubova kako bi razgovarali o budućnosti 20-godišnjaka.

Borussia uvjerena u ostanak Haalanda

No, sportski direktor Dortmunda tvrdi da će mladić ostati u klubu.

"Haaland će igrati za Borussia Dortmund i u novoj sezoni," kazao je Kehl i dodao da je mladi napadač u potpunosti koncentriran na Borussiju.

gol expired Procurila snimka sa spornog partyja igrača Atletica: Vide se Vrsaljko i Grbić divider

"Erling se u potpunosti s tim slaže. Vidim ga svaki dan i mogu reći da se u potpunosti identificira s klubom," rekao je.

Haaland ima klauzulu o puštanju od 70 milijuna eura koja postaje aktivna sljedećeg ljeta. Inače, Norvežanin je vodeći strijelac Lige prvaka ove sezone sa 10 golova, a u 38 je utakmica u svih natjecanja skupio nevjerojatnih 37 golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider