Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bomba iz Portugala

Portugalski velikan napada Rijeku: Žele čak četvoricu ključnih igrača!

Igrači novog hrvatskog prvaka očekivano su privukli interes europskih klubova, a čak su četvorica na meti Sportinga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naslovnicom portugalskog Recorda dominira vijest o napadu Sportinga na novog prvaka Hrvatske Rijeku, a ista je vijest udarna i na internetskom izdanju. Skauti portugalskog velikana ove sezone su pohodili stadione HNL-a kako bi gledali Stefana Ristovskog, ali pozornost su im privukla druga četiri igrača, a posebno nezamjenjivi dvojac iz sredine terena.

Sporting će ovoga ljeta najvjerojatnije bogato unovčiti svog reprezentativnog veznjaka Williama Carvalha, a njegov bi transfer mogao donijeti lisabonskom klubu čak 45 milijuna eura. Dio tog novca potrošili bi na igrače Rijeke, veznjake Filipa Bradarića i Josipa Mišića.

Prema Recordu, oni su glavne, ali ne i jedine mete Sportinga. Spominje se interes i za Josipa Eleza i Marija Gavranovića, stopera i napadača koji bi pojačali ostale Sportingove linije.

Sporting je završio prvenstvo na trećem mjestu i igrat će kvalifikacije za Ligu prvaka. Ista sudbina čeka i Rijeku, a pitanje je u čijem će dresu Riječki dvojac veznjaka krenuti u napad na elitno klupsko natjecanje.

Činjenica da je ova vijest dobila udarni medijski prostor mogla bi biti znak da portugalski velikan misli ozbiljno. Rijeka bi mogla ostvariti veliki profit ako dođe do transfera – dvojac iz vezne linije platili su ukupno 550.000 eura, a sada bi mogli zaraditi oko 10 milijuna.

Odlazak dvojca iz veznog reda bio bi veliki udarac za Rijeku, ali prometna ljeta su već tradicija na Rujevici. Rijeka je već nekoliko puta pokazala da zna naći dobra i jeftina pojačanja, a s dodatnih desetak milijuna eura na računu posao bi im bio znatno lakši.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider