Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Philips donosi

Sportaši koje naši čitatelji vole gledati i to ne samo zbog dobre igre

Irokeza, izblajhana ili ružičasta kosa, duga gusta brada ili sasvim obrijana - sve smo to doživjeli od naših nogometaša koji vole biti uočljivi na terenu

Galerija Philisov Multigroomer Philips S9000 Prestige brijač Mats Hummels (Foto: AFP)

Sportaši su mnogima inspiracija kada je u pitanju frizura ili oblikovana brada. Za njihov izgled, neupitno je, brinu se profesionalci, no nisu svi u mogućnosti posjećivati najpoznatije frizere. Kako bi sljedeću tekmu dočekali sređeni poput njih, Philips se pobrinuo da imate sve što vam treba. Čitatelje koji su se pokazali najkreativnijima na nagradnom natječaju nagradio je uređajima za mušku njegu uz koje željeni izgled mogu rekreirati kod kuće.

Simpatični čitatelj Marjan na malim ekranima čini se voli vidjeti Artura Vidala, ali samo kako bi se iznova uvjerio da je njegova frizura bolja. ''Ja sam mislio da se furam na Vidala što se tiče irokeze. Vidal si ostavlja irokezu po sredini, a ja si je ostavljam pozadi. Tko krivo radi, on ili ja? Vi prosudite sami''. S druge stane, bradu oblikuje kako bi bila nalik na njemačkog braniča Matsa Hummelsa.

Igrač koji oduševljava kad igra i kad ne igra, svakako je Luka Modrić. Njegovu igru svi s užitkom promatraju, a posebno Hrvati. Luku gotovo nikad nećemo vidjeti s bradom, a upravo se na njega ugledao i naš čitatelj Patrik kojem se na licu ne vidi niti jedna dlačica. ''Poput najboljeg, kao Luka Modrić!'', rekao je Patrik.

Mlađim uzrastima čini se još je uvijek uzor Cristiano Ronaldo. Upravo je on nedavno na dodjeli Globe nagrada u Dubaiju proglašen najboljim nogometašem stoljeća. Osim igre, Ronaldo veoma drži do svog izgleda, a kako bi svom sinu mogla napraviti frizuru baš poput Ronalda nagradili smo čitateljicu Dariju.

Philips ima široku ponudu uređaja za mušku njegu, od brijaćih aparata, aparata za brijanje dlačica na tijelu do šišača i višenamjenskih podrezivača. Jedan od najnovijih dodataka njihovoj ponudi je i Philipsov brijaći aparat S9000 Prestige koji glatko podrezuje dlačice čak i kad je u pitanju sedmodnevna brada. Posjeduje oštrice s izuzetno jakim, oštrim rubovima za vrhunsku glatkoću te izuzetno glatko klizi kožom zahvaljujući vrhunskim prstenovima SkinComfort. Aparat ima i BeardAdapt senzor uz koji brijanje možete prilagoditi sebi birajući između tri postavke te podložak Qi za bežično punjenje.

Čestitamo dobitnicima!

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Philips po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider