Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najavio lov na Borussiju

Je li ovo još jedan znak da je kriza gotova? Kovač oduševio navijače Bayerna

Nakon dobrih rezultata u posljednje vrijeme, pozicija Nike Kovača na klupi Bayerna znatno se popravila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iza Nike Kovača dobar je period u kojem je njegova pozicija na klupi Bayerna postala znatno stabilnija. Bavarci su u Ligi prvaka razbili Benficu s 5:1, nakon čega su slavili na neugodnom gostovanju kod Werdera u Bundesligi.

Kovaču su nedavno javnu podršku pružili direktor Karl-Heinz Rummenigge i Bayernov senator Arjen Robben, koji će na kraju sezone nakon 10 godina napustiti Bavarsku. Dojam je da Kovač uživa podršku kluba, iako će ju morati opravdati i rezultatima na terenu.

Njemački Sport1 piše kako se raspoloženje hrvatskog trenera znatno popravilo, a ozbiljan izraz lica zamijenili su osmjesi i opuštenost.

Kovača dočekali kao rock-zvijezdu, on ih osvojio svojim pristupom

Njemački reporteri pratili su Kovača na posljednjoj klupskoj obvezi: posjetu klubu navijača u Inzellu, mjestu u Bavarskoj gdje je Kovač bio glavna zvijezda skupa tamošnjih navijača Bayerna. Oko 350 navijača Bayerna dočekalo je Kovača kao rock-zvijezdu; pozdravili su ga glasnim aplauzom, a on ih je osvojio opuštenim pristupom.

Nijemci pišu kako je Kovač tijekom trosatnog gostovanja za svakoga pronašao vremena, šalio se i bio vrlo otvoren u komunikaciji s navijačima. Čak je zaplesao i tradicionalni bavarski ples te zaradio glasne ovacije.

Jednom dječaku otkrio je i da je kao mali navijao za Bayern, a idol mu je bio je današnji šef Rummenigge, tada velika zvijezda njemačkog nogometa. Najavio je i da će napraviti sve što je u njegovoj moći da uhvati vodeću Borussiju Dortmund, koja trenutno bježi devet bodova.

Sport1 ovaj posjet vidi kao znak velikih promjena, a reportažu donosi kao udarnu vijest na svom portalu. Hvale Kovačev pristup i simpatičnost te zaključuju da će, ako zareda pobjedama, ona još više doći do izražaja.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider