Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puno polemika

Sporne odluke: "Bio sam siguran da će Osijekov pogodak biti poništen, a Dinamu nije priznat čisti gol"

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu osvrnuli su se na neke sporne situacije.

Analizirajući zbivanja s terena u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu, nisu mogli preskočiti sporne situacije. Konkretno, pogodak koji je priznat Osijeku za izjednačenje i bod protiv Lokomotive.

"Osijek može biti zadovoljan što nije izgubio protiv Lokomotive, makar se može i treba pričati o tom pogotku Osijeka kojem je prethodila klizeća intervencija Duartea na Tuciju. Ja sam bio siguran da će sudac Mateo Erceg poništiti gol jer mi se činilo da je Duarte hotimice poklopio loptu iz koje se rodio taj pobjednički napad Osijeka. Činilo mi se da je materijal da se poništi pogodak", rekao je Ivan Ljubić.

"Objašnjenje je da se odbilo od tijela", dodala je Valentina Miletić.

"Postavljam kontra pitanje, da ta lopta prođe pokraj Duartea, Tuci ima pistu ispred sebe, može odjuriti prema golu i riješiti utakmicu", istaknuo je Ljubić.

Igor Ćurković je poentirao:

"Ja mislim da je napravio nošenu čak i za košarku."

"Frajer je poklopio loptu koja se odbila u for, nastavak akcije i pao je gol. On je rukom poklopio loptu. Ja jako cijenim suca Matea Ercega, on mi je primjer dobrog, kvalitetnog mladog suca. Ali mislim da i on u svojoj glavi ima one tri situacije Duje Strukana iz Velike Gorice koje su sve tri odsuđene na stranu Osijekova suparnika. Sve je u hrvatskom nogometu što se tiče suđenja neki vid kompenzacije, imaš uvijek u podsvijesti nešto što je tvoj kolega tom klubu ranije odsudio. Da nije bilo onoga u Velikoj Gorici i pritiska iz Osijeka, ja sam siguran da bi ovaj pogodak bio poništen", smatra Mateo Pukšar.

Ljubić je pak bio ogorčen zbog dijeljenja pravde na utakmici Viktoria Plzeň - Dinamo:

"Volio bih vidjeti UEFA-in izvještaj da vidimo što je bilo u Plzeňu. Prva situacija, kazneni udarac za Viktoriju je čist. Druga je situacija diskutabilna, ali ono na kraju, žao mi je Kulenovića jer ono je čisti gol Dinama. Bez obzira na to kako jalovi i loši bili, kme-kme, trebali smo se vratiti s bodom iz Plzeňa."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider