Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
upitnici iz koprivnice

Sporan detalj pri drugom golu Hajduka: "Da je prekinuo igru odmah poslije kontakta, bilo bi više problema nego sad"

Nogometaši Hajduka pobijedili su Slaven Belupo, a u podcastu Utakmicu po utakmicu pozabavili su se spornim detaljem pri golu Stipe Biuka.

Nogometaši Hajduka nastavili su svoj dobar niz protiv Slaven Belupa u Supersport HNL-u, ali nije moglo bez repova, dvije situacije istaknuli su u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Opasna igra Dialla, odnosno Boseca, Bosec je dosta nisko, a Diallo ide nešto više nogom, igrač Slavena zaradio je udarac u glavu i ostao ležati. Je li igra trebala biti prekinuta zbog ozljede glave? To je prvo pitanje, a drugo je. Je li to opasna igra ili je Diallo čisto došao na loptu pa je igra nastavljena“, započeo je Pukšar.

"Meni se Diallov potez čini nogometnim. Nisam vidio nikakvu namjeru da se ozljedi Boseca, koji je išao kao kamikaza nisko i za mene je to čisti gol, ali sad kakve su propozicije, je li trebala biti prekinuta igra zbog Boseca koji ima blaži potres mozga, ne znam“ dodao je Ljubić.

"Rečeno je da ne, mora sudac procijeniti da mu je život ugrožen da bi igra bila prekinuta, ali realno, gol je pao pet, šest sekundi kasnije. U svakom slučaju, bilo bi prekinuto“, rekla je Vale.

"Bolje je da je pušteno, da je prekinuo kod samog kontakta Boseca i Dialla, imaš veći problem, nego ovako“, podvukao je Pukšar.

Više o ovom detalju, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
👑👑👑👑👑

🗣: "Ne volim kad me podsjećate na moje godine. (...) To je nešto impresivno, ponosan sam na ovaj rekord, na to što sam još uvijek u najboljem klubu na svijetu."

📸: Profimedia
Hajduk uspješno prošao teško gostovanje kod posljednjeg na ljestvici, ali vrlo dobrog Slaven Belupa!
Stigli su sastavi za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka! Gattuso je odlučio ostaviti Durdova na klupi.

Provjerite sastave > https://bit.ly/3Yw8nbd
Može li Hajduk neokrznut proći teško gostovanje u Koprivnici i pobjeći rivalima na četiri boda prednosti, vaša prognoza rezultata?

Više o utakmici > https://bit.ly/3Yw8nbd