Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real deklasirao Deportivo

Spektakularni golovi i akcije Kraljeva: Modrić zabio nakon pete Ronalda!

Real Madrid pobijedio je Deportivo 7:1 u 20. kolu španjolske lige.

Borja Mayoral, Luka Modrić, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon tri kola bez pobjede i sa samo jednim osvojenim bodom, Real je konačno upisao pobjedu u Primeri.

Madriđani su na Santiago Bernabeuu naprosto raskomadali ispodprosječni Deportivo sa 7:1. Dvostruki strijelci za Real bili su Nacho Fernandez, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo, a još jedan gol dodao je Luka Modrić.

VIDEO Real Madrid - Deportivo 7:1

Početak utakmice nije slutio na katastrofu Deportiva. Naime, gosti iz La Corune poveli su u 23. minuti golom Adriana Lopeza.

Real je izjednačio devet minuta kasnije nakon lijepe akcije koju je zaključio Nacho Fernandez. Pred kraj prvog dijela Gareth Bale doveo je u vodstvo Real atraktivnim golom. Velšanin je iskosa s desne strane pogodio suprotne rašlje, a isti igrač povisio je udarcem glavom na 3:1 u 58. minuti.

Luka Modrić postigao je četvrti gol Reala i svoj ligaški prvijenac ove sezone. Hrvatski veznjak lijepo je pogodio donji lijev kut plasiranim udarcem s nekih 17-18 metara u 68. minuti, a nakon povratne lopte koju mu je petom servirao Cristiano Ronaldo. U 76. minuti Modrića je zamijenio Mateo Kovačić, a Real je nakon toga zabio još tri gola.

U listu strijelaca upisao se i Ronaldo koji je postigao sljedeća dva gola za Real (78, 84). Portugalac je na taj način prekinuo post u Primeri koji je trajao tri kola. To mu je bio peti i šesti ligaški gol ove sezone. Konačni rezultat postavio je Nacho svojim drugim golom na utakmici.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider