Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Najhrabrija ekipa"

Ibrahimović oduševio spašene tajlandske dječake koje je pratio cijeli svijet

Tajlandski dječaci su po dolasku u Los Angeles prvo su razgledali stadion Galaxyja StubHub Center, a potom su trenirali s igračima na pomoćnom igralištu.

Zlatan Ibrahimović s tajlandskim dječacima (Screen shot Youtube.com)

Mladi tajlandski nogometaši, koji su više od dva tjedna proveli u poplavljenoj jami prije negoli su spašeni, u petak su na zadnjoj postaji njihove međunarodne turneje trenirali s nogometašima Los Angeles Galaxy i superzvijezdom Šveđaninom Zlatanom Ibrahimovićem.

Tajlandski dječaci su ovaj mjesec bili posebni gosti Olimpijskih igara mladih u Buenos Airesu, a po dolasku u Los Angeles prvo su razgledali stadion Galaxyja StubHub Center, a potom su trenirali s igračima na pomoćnom igralištu.

Trening je organizirala američka televizijska voditeljica Ellen DeGeneres, koja je dječake u ponedjeljak ugostila u svojoj TV emisiji i tada ih upitala tko je njihov nogometni idol. Nakon što je svih 12 mladića odgovorilo da je to Ibrahimović, tada se kao gost iznenađenja pojavio upravio veliki Šveđanin.

"Ja za sebe mislim da sam dosta hrabar, ali ovi dječaci su nevjerojatni. Ono što su proživili i način na koji su spašeni čine ih najhrabrijom ekipom na svijetu", kazao je tada Ibrahimović.

Dramatično spašavanje tajlandskih dječaka, starih između 11 i 16 godina, koje je trajalo od 23. lipnja do 10. srpnja, pratio je cijeli svijet.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider