Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznat sav raspored

Spektaklom Njemačke i Španjolske otvara se nova sezona Lige nacije

Njemačka i Španjolska međusobnim će obračunom u Stuttgartu otvoriti novu sezonu Lige nacija.

Liga Nacija A (Foto: GOL.hr)

Njemačka i Španjolska otvorit će natjecanje Liga nacija za sezonu 2020./2021. susretom 3. rujna u Stuttgartu, objavio je u petak Španjolski nogometni savez (RFEF).

"Španjolska reprezentacija vraća se službenom utakmicom Lige nacija 3. rujna u njemačkom gradu Stuttgartu protiv Njemačke u 20,45 sati", navodi RFEF du svom priopćenju.

Ta prva službena utakmica od izbijanja pandemije bit će prva i za španjolskog izbornika Luisa Enriquea otkako se vratio na klupu La Roje 19. studenog 2019.

gol expired ŽDRIJEB Lige prvaka: Bayern i Barcelona mogući par četvrtfinala, strahoviti par polufinala! divider

Španjolci će nakon Njemačke u Ligi nacija kod kuće igrati protiv Ukrajine tri dana kasnije (6. rujna), a onda će u drugom kolu gostvati u Švicarskoj.

Njmeačka i Španjolska su zajedno s Ukrajinom i Švicarskom u četvrtoj skupini Lige nacija. Šest kola grupne faze Lige nacija igra se od 3. rujna do 17. studenog.

Hrvatska nogometna reprezentacija natjecanje u Ligi nacija započinje susretom s braniteljem naslova Portugalom 5. rujna u gostima, a tri dana kasnije gostuje kod svjetskih prvaka Francuza.

gol expired Naši susjedi se okomili na Federera zbog jednog komentara: "Po Novaku su urinirali, a što će s njim?" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider