Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Tenis
"Ovim potezom razbjesnio svijet"

Naši susjedi se okomili na Federera zbog jednog komentara: "Po Novaku su urinirali, a što će s njim?"

Zanimljiva ofenziva dolazi nam iz susjedstva a orijentirana je na najvećeg tenisača svih vremena, ali i njihov najveći trn u oku - Rogera Federera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teniski novinar Jose Moron objavio je na svom Twitter profilu, na kojem ima manje od 10 tisuća pratitelja, fotografije Rogera Federera u druženju s navijačima, te ga pritom osudio jer ne nosi masku.

"Kao što je rečeno kada je to Đoković napravio i ovo mora biti rečeno. Roger se fotografirao s fanovima bez maske i nije držao distancu od minimalno jednog metra. Isto tako vidi se da mu se nudi kemijska kako bi udijelio autogram. Pogrešno", glasio je komentar novinara PuntoDBreak.

gol expired ŽDRIJEB Lige prvaka: Bayern i Barcelona mogući par četvrtfinala, strahoviti par polufinala! divider

Upravo su se za taj njegov komentar i fotografije uhvatili naši istočni susjedi, kako bi dodatno nagazili po Švicarcu, jer je svijet "pišao po Noletu" kada se pojavio koronavirus među igračima koje je organizirao da sudjeluju u njegovom humanitarnom turniru Adria Tour.

"Federer na udaru javnosti zbog korone. Švicarac ovim potezom razbjesnio svijet. Po Noletu su pišali, a kako će sada on proći", glasi naslov na Kuriru.

gol expired Žustra svađa Antonija Contea i našeg Ivana Jurića: "Nemoj me jeb**! Samo ušuti" divider

"I Federer trpi kritike. Po mnogima najbolji tenisač svih vremena napravio glupost", piše Mozzart.

Na fotografijama se vidi da Federer ipak nastoji zadržati određenu distancu, te da nije tražio ni uzeo olovku da bi dao autogram ženi pored sebe kako su to prenijeli srbijanski mediji. A sve zbog jednog komentara na društvenim mrežama...

Spomenimo i da se život u Švicarskoj, za razliku od Srbije pa i Hrvatske, vratio gotovo u normalu, te da je pandemija suzbijena gotovo do kraja.

gol expired Snažna Henryjeva poruka: Francuska nogometna legenda klečala 8 minuta i 46 sekundi divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider