Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ponuda je stigla"

Legendarni Zinedine Zidane "krade" posao Niki Kovaču u Bayernu?

Zinedine Zidane navodno je dobio ponudu da preuzme posao Nike Kovača u minhenskom Bayernu.

Zinedine Zidane s trofejem Lige prvaka (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Portalima diljem Europe probija se vijest prema kojoj mihenski Bayern, koji s trenerske klupe vodi Niko Kovač, intenzivno traga za novim trenerom. Navodno je već ušao u pregovore sa Zinedineom Zidaneom, bivšim trenerom Real Madrida, koji je osvojio posljednje tri Lige prvaka. Vijest koju "svi" prenose otkrio je Eduardo Inda u španjolskoj nogometnoj emisiji El Chiringuito.

"Zidane je imao dvije ponude do prije nekoliko dana; Unitedovu i PSG-ovu. PSG bi bio najunosniji posao jer bi mu pariški klub dao "bianco" ček na koji bi Francuz sam ispisao cifru koju želi. Treća ponuda koja je ovih dana stigla jest ponuda Bayerna, ali ponuda je od iduće sezone", tvrdi Inda.

Španjolski novinar navodi da bi Bayern doveo Zidanea već i u ovoj sezoni ako ne vidi napredak u igri Bayerna pod Kovačem, ali je isto tako spreman čekati hrvatskog stručnjaka da podigne igru bavarskog giganta.

Zidane je navodno u jako dobrim odnosima sa sportskim direktorom Bayerna Hasanom Salihamidžićem, baš kao i Kovač, te bi to mogao biti ključni faktor u biranju iduće trenerske destinacije.

Manchester United i PSG također nisu momentalne opcije, s obzirom na to da Manchester ne želi odmah uručiti otkaz Joseu Mourinhu jer bi mu morao isplatiti masnu odštetu, baš kao i PSG Thomasu Tuchelu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider