Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije zadovoljan

Španjolci: "Tenzije na Bernabeu. Modrić se osjeća prevarenim, odlazi iz Reala"

Hrvatski kapetan Luka Modrić nalazi se na pragu odlaska iz Real Madrida.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić još ima četiri mjeseca ugovora s Real Madridom, a novi neće potpisati.

Hrvatski kapetan nije zadovoljan svojim statusom u momčadi, želi veću minutažu, a španjolski časopis Don Balon je otišao korak dalje pa tvrdi da se Modrić osjeća izdanim, prevarenim od strane Carla Ancelottija kod kojeg je pao u drugi plan.

"Tenzije na Bernabeu zbog Ancelottijeve velike laži Modriću: Nakon pobune odlazi iz Madrida", stoji u naslovu.

Ivan Bebek sudio je derbije Dnama i Hajduka Bebek o svojim najkontroverznijim odlukama u Vječnom derbiju: Evo što se dogodilo s Calellom i Vrsaljkom divider

Objašnjavaju kako je Talijan ove sezone dao prednost mlađim snagama, a gotovo nitko nije očekivao da će se Jude Bellingham ovako brzo uklopiti u momčad, što je samo ubrzalo klupsku odluku da se rastanu s Modrićem na kraju sezone.

Naravno, Modriću je posve jasno da ne može imati minutažu, kakvu je imao prije nekoliko godina, no očekivao je puno više. Uostalom, o tome je Luka nekoliko puta razgovarao s Ancelottijem prije produženja suradnje:

"Istina je da Modrić u svojim nastupima nije uspio zabljesnuti kao inače. Izvori iz kluba komentiraju da je igrač jako razočaran s malo prilika koje mu Ancelotti daje jer su nekoliko puta razgovarali o njegovom statusu u momčadi prije produženja suradnje prošlog ljeta", tvrde Španjolci.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider