Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novo produženje

Španjolci: Real sprema novi ugovor za Luku Modrića, ali brine ih jedna mogućnost

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić ima ugovor s Real Madridom do kraja lipnja 2023.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Čelnici Real Madrida već "slažu planove" za narednu sezonu. Dosta se priča o igračima kojima istječe ugovor na kraju sezone, a jedan od njih je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Prije deset godina Modrić je obukao dres madridskog kluba, stigao je iz Tottenhama za odštetu od 35 milijuna eura i s vremenom postao nezamjenivi član udarnih jedanaest.

Više je i bespotrebno pisati koje je sve uspjehe ostvario s Kraljevskim klubom, koliko su puta samo dizali pehar Lige prvaka, ali jedno je sigurno - Modrić je s godinama sve bolji i bolji, a to ne prolazi ispod radara čelnicima Kraljevskoga kluba.

Zbog toga se priprema novi ugovor za kapetana Vatrenih, kao i za njegova kolegu iz središnjeg reda, Tonija Kroosa, piše španjolska Cadena Ser.

Madriđani ih žele zadržati, ali veća je vjerojatnost da će novi ugovor potpisati Modrić nego njemački veznjak, koji se, prema ranijim najavama, mogao oprostiti na kraju sezone.

Bio bi to novi udarac za madridski klub, koji bi samo u dvije godine mogao ostati bez dva ključna nogometaša iz središnjeg reda, Casemira i Kroosa...

Tablica La Liga

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider