Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Požalili svoje riječi

Španjolci pisali o oronulom Dinamu i veteranu Petkoviću, a sad se nadaju čudu na Maksimiru

Dinamo je svladao Betis (0:1) pred uzvratni susret na Maksimiru u sklopu Konferencijske lige.

Stefan Ristovski i Bruno Petković (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Dinamov povijesni trijumf kod Betisa (0:1) u Konferencijskoj ligi je neugodno iznenadio španjolske medije.

U najavi susreta gotovo svi su očekivali da će momčad iz Seville slaviti na domaćem terenu i odraditi veliki posao pred uzvrat na Maksimiru, no Modri su protiv bezidejnog protivnika odigrali jako dobru utakmicu.

Betis - Dinamo Zabrinuti Španjolci sasuli paljbu na Betis: "Bezidejno i predvidljivo. Je li moguće čudo u Zagrebu?" divider

Jose Espina, urednik španjolskog AS je pred utakmicu Dinamo pak nazvao "oronulom momčadi u kojoj više nema zvijezda", dodavši da su tek treći u hrvatskom prvenstvu.

Također, osvrnuo se na Petkovića kojeg naziva "reprezentativcem i veteranom koji je igrao za pola Italije", čime je pokušao dočarati da je u karijeri promijenio podosta klubova u Italiji.

No samo 24 sata kasnije, španjolski je novinar požalio svoje riječi. Sve mu se obilo o glavu, oronula momčad bez zvijezda, kako ju je nazvao, iznenadila je Betis i uvelike im smanjila šanse za ostanak u Europi.

Robert Jarni FOTO Na stadionu Betisa osvanula poruka za Roberta Jarnija divider

Španjolci su već nakon susreta pisali da Betisu sada treba čudo na Maksimiru, a ni oni posve sigurni da će to moći ostvariti, barem ne s ovom igrom.

Kako god, Bruno Petković je, valjda je to karma, zabio i zapečatio prvu utakmicu protiv Betisa svojim pogotkom s bijele točke. 

Prolazi li Dinamo Betis?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider