Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer-sapunica

Madridski list: "Luka Modrić radi kao dvostruki agent Barcelone, a da to ne zna"

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović velika je Barcelonina želja.

Marcelo Brozović i Luka Modrić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Marcelo Brozović čeka službenu ponudu Barcelone. Tako bi se ukratko moglo opisati oklijevanje hrvatskog nogometnog reprezentativca da prihvati ponudu saudijskog Al Nassra.

Iako su mu ponudili 20 milijuna eura godišnje, čime bi postao najbolje plaćeni hrvatski nogometaš svih vremena, Brozović je odlučio postaviti novi zahtjev pred upravu saudijskog kluba i tako kupiti još malo vremena.

Želi veću plaću od saudijskog kluba, a dok čeka njegov odgovor, nada se da će na adresu milanskog Intera sletjeti službena ponuda Barcelone, no za to se mora poklopiti nekoliko stvari.

Mislav Oršić Mislav Oršić ima novi klub: Pregovori su završili, čeka se službena potvrda divider

Zbog financijskog fair-playa prvo moraju prodati nekog od igrača kako bi oslobodili mjesto za hrvatskog nogometaša, no vremena je sve manje. Ne prodaju li nekog igrača do 30. lipnja, izvjesno je da neće moći poslati ponudu na adresu milanskog kluba.

Prvo su im ponudili novac i Francka Kessieja, ali Talijani na to nisu pristali iz jednostavnog razloga, treba im novac. Prihvatili su Al Nassrovu ponudu u visini od 23 milijuna eura, no posao ne mogu zaključiti bez Brozovića.

Ryan Mallett Užas na Floridi: Utopio se bivši NFL igrač, bio je zamjena najvećem svih vremena divider

On je taj koji mora dati zadnju riječ, a u Barceloni se pak nadaju da će se povesti primjerom Luke Modrića.

Iako je zagazio u 38. godinu života, hrvatski kapetan odbio je silne milijune iz Saudijske Arabije i odlučio još godinu dana ostati u Real Madridu, piše AS te dodaje da Modrić radi kao dvostruki agent za Real i Barcelonu, a da toga nije ni svjestan.

"Upravo je njegova odluka da odbije ponudu koju je imao na stolu iz Saudijske Arabije i obnovi ugovor s Real Madridom jedan od glavnih argumenata Barcelone kako bi Brozović okrenuo leđa milijunima iz Al Nassra", piše madridski list.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider