Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podsjetio na najbolje dane

Španjolci ne prestaju hvaliti Luku Modrića: Objasnili zašto ima mitski status među navijačima Reala

Luka Modrić asistirao je Viniciusu za treći pogodak Reala na utakmici protiv Granade.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajnom predstavom kod Granade u susretu 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva nogometaši Real Madrida slavili su s visokih 4:1 i tako skočili na prvo mjesto La Lige.

Luka Modrić još je jednom očarao španjolske medije svojom igrom, a posebno nesebičnim dodavanjem za treći pogodak madridskog sastava.

Upitali su španjolski novinari talijanskog stratega na klupi Madriđana, Carla Ancelottija za Luku Modrića, ali i njegove kolege u veznom redu, Tonija Kroosa i Casemira.

Talijan nije samo prosipao komplimente, ali je dovoljno kazao da potvrdi samo jedno - iako ima 36 godina, Luka je još uvijek jedan od najboljih veznjaka svijeta.

"Nemam puno toga za reći, igrali su na jako visokom nivou. Oni su za mene još uvijek najbolji veznjaci svijeta. Moramo naglasiti dinamiku koju taj trojac ima. Iznenađuje me kako prirodno rade neke stvari na terenu, a da ih ja ne podsjećam na to. To je velika prednost za ovu momčad", kazao je talijanski strateg.

gol expired Protiv Hrvatske je odigrao utakmicu života, a onda nestao: "Ovog sam ljeta trebao potpisati za Barcelonu, ali..." divider

Zbog toga spomenuti trojac već godinama ima status nedodirljivih u redovima kraljevskog kluba, mijenjali su se i treneri i igrači, ali oni su uvijek imali mjesto u prvoj momčadi, i to s razlogom.

Pokušali su čelnici kraljevskog kluba osvježiti vezni red novopridošlicama poput Isca, Asensia ili Odegaarda, ali uvijek su se vraćali provjerenom rješenju u veznom redu - Casemir, Kroos, Modrić.

Tako španjolska Marca piše da Modrić još uvijek pokazuje zašto je 2018. godine osvojio Zlatnu loptu. Iako je napunio 36 godina, Luka još uvijek trči, nesebično proigrava suigrače, kao u situaciji za treći pogodak.

Sjajnu asistenciju Luke Modrića možete vidjeti OVDJE.

Zbog svega toga Modrić je stekao mitski status među navijačima Real Madrida, rekli bismo, posve opravdano.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider