Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BIT ĆE SMIJEHA

Španjolac, Talijan, Albanac i Hrvatica u zanimljivim izazovima uoči i tijekom Eura

Kreativci iz sportske redakcije Nove TV poznati su po inovativnim projektima i reportažama kojima izlaze iz okvira sportskog izvještavanja, a za EURO 2024 pripremaju nešto čime su nadmašili sami sebe.

Galerija Euroizazov Euroizazov Euroizazov +1 Euroizazov

Ivan Forjan i Vlado Boban autori su i voditelji rubrike Euroizazov kojom će gledateljima ponuditi dosad neviđen i zasigurno najzabavniji način praćenja jednog nogometnog prvenstva.

Tijekom lipnja, gledatelji će bodriti četiri natjecatelja koji predstavljaju zemlje s kojima hrvatska nogometna reprezentacija igra na Euru, a kroz razne izazove oni će predstaviti kulturne specifičnosti zemalja iz kojih dolaze i pokazati svoje vještine u raznim zadacima.

''Natjecatelji će se međusobno nadmetati u izazovima vezanima uz kulturu, običaje, sport, ali i štošta drugo: slikanje aktova, jahanje mehaničkih bikova, modne dvoboje, lovljenje kokoši, MMA borbe i slično. Nalazit će se u situacijama u kojima se do sada sigurno nisu nalazili i već smo nakon prvih snimanja dobili njihove fantastične reakcije'', najavljuje Vlado Boban.

A tko su natjecatelji? Za Talijana Daria Bartolu kažu da je nepopravljivi romantik koji se ne odvaja od kuhače, Španjolac Diego Ruiz ljubitelj je koride i sieste, Albanac Leonard Hamitaj glumac je i redatelj s hobijem postavljanja skela, a Hrvatica Damjana Ellis scenaristica je, stand-up komičarka, TikTokerica i ambasadorica bureka.

Euroizazov Euroizazov (Foto: Nova TV)

Kako je došlo do ideje, ispričao je Ivan Forjan.

''Mi Hrvati volimo se natjecati, makar to bilo tko će prvi uloviti kokoš, pa smo kolega Boban i ja došli na ideju napraviti natjecanje u svemu i svačemu, koje će na neki način predstaviti sve sudionike naše grupe na Euru. Tako se rodio 'Euroizazov' – rubrika koja će gledateljima Dnevnika ponuditi nešto potpuno novo – od sadržaja, preko ideja do izvedbe i produkcijskog paketa. Cilj je da se svi skupa dobro zabavimo i usput naučimo nešto o državama s kojima je Hrvatska u skupini.''

Natjecatelje ćemo upoznati i njihov prvi, grupni izazov gledati u srijedu, 12. lipnja u Dnevniku Nove TV kada ćemo saznati tko se dokazao kao najbolji sportski komentator, a kako sve to izgleda iza kamera, pogledajte u galeriji.

Euroizazov Euroizazov (Foto: Nova TV)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta