Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigla zamjena

Iz treće lige uveo klub u Serie A, pa dobio otkaz nakon 16. poraza u sezoni i začelja na ljestvici

Talijanski prvoligaš SPAL ostao je bez trenera nakon što je otkaz dobio Leonardo Semplici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leonardo Semplici i njegovi suradnici u talijanskom nogometnom prvoligašu SPAL-u dobili su otkaz nakon što je momčad zabilježila tri uzastopna poraza i s 15 bodova nalazi se na zadnjem mjestu ljestvice Serie A, objavio je u ponedjeljak klub iz Ferrare na svojem internetskom portalu.

gol expired Bilić nakon velike pobjede kod Millwalla utišao kritičare: ''To je standard i s time moramo nastaviti'' divider

Na čelu s 52-godišnjim Semplicijem, SPAL je iz treće lige stigao u elitni razred talijanskog nogometa nakon 49 godina igranja u nižim razredima, ali posljednji niz loših rezultata natjerao je vodstvo kluba da uruči otkaz treneru koji je vodio momčad posljednjih šest godina.

Presudio mu je domaći poraz od Sassuola u kojem je SPAL vodio od 23. do 65. minute, a primljenim pogotkom u 90. minuti izgubio i bod.

gol expired Babo nakon šuta koji je oduševio NBA: ''Nisam ni trebao biti na terenu''; D'Antoni: ''Skidam mu kapu'' divider

SPAL je u prvoligaškom društvu treću godinu zaredom, ali ove je sezone u težoj situaciji nego ikada prije. U dosadašnja 23 kola momčad iz Ferrare skupila je samo 15 bodova i od 17. mjesta koje donosi ostanak u Serie A, a na kojem je trenutačno Lecce, dijeli ga sedam bodova.

Semplicija će na mjestu glavnog trenera zamijeniti bivši talijanski reprezentativac, 48-godišnji Luigi Di Biagio, koji je od 2013. do 2019. godine bio izbornik talijanske reprezentacije do 21 godine.

gol expired Ne pobjeđuje se najveći svih vremena s dvije dobre runde: Miočić pokrenuo raspravu, sudac meča zbog prijetnji napustio sport divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider