Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva nas nedjelja čeka

Sopić nakon velikog preokreta Rijeke: "Hajduk? Ne razmišljam trenutačno o njima, nego o prvoj benzinskoj"

Rijeka je u odgođenoj utakmici četvrtog kola SuperSport HNL-a svladala Goricu.

Željko Sopić (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Pregršt uzbuđenja ponudila je utakmica Gorica - Rijeka ove srijede. Odgođeni dvoboj četvrtog kola otišao je na stranu Riječana, koji su se tako odlijepili od Dinama i primaknuli Hajduku, pa je samim time i njihov strateg Željko Sopić imao kudikamo više razloga za zadovoljstvo.

"Pobijedili smo i idemo kući pjevajući. Nije se trebalo igrati, to je moje mišljenje. Ne znam tko bi bio odgovaran da su se tri ili četiri igrača ozlijedila", bila je prva Sopićeva reakcija poslije utakmice.

"Idemo sad na rasprodani Poljud, ali u ovom trenutku ipak još ne razmišljam o Hajduku, nego o prvoj benzinskoj postaji na kojoj ću počastiti svoje igrače. Ja ću čaj ili kapučino, a oni neka uzmu što žele", dodao je Sopić.

Goričin trener Dinko Jeličić posebno je zažalio zbog jedne situacije:

"Kod rezultata 2:2 imali smo zicer Mitrovića za novo vodstvo, nažalost nismo zabili. Ovaj put nam lopta nije vratila ono što je vratila u nekim prijašnjim utakmicama."

Što se tiče dvaju dosuđenih penala za Rijeku, Jeličić je bio jasan:

"Bila su oba. Kad bih rekao da nisu, bio bih neobjektivan. Žao mi je zbog ekscesa na kraju, ali proradile su emocije, bolno je izgubiti na ovakav način."

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider