Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najava za derbi

Sopić burno prokomentirao glasine da najbolji igrač Rijeke prelazi u Dinamo

Rijeka gostuje kod Lokomotive u 32. kolu SuperSport HNL-a…

Željko Sopić (Foto: Damir Skomrlj / CROPIX)

Rijeke u nedjelju (19:30) stiže Lokomotivi na noge u Kranjčevićevu. Rijeka se bori za naslov prvaka, a Lokosi za četvrto mjesto i izlazak u Europu.

Djalminha, Ronaldo, Roberto Carlos, Leonardo i Romario Lud kao puška i neviđeni talent: Izluđivao je Realove zvijezde, tukao suigrače i trenere divider

Trener Rijeke Željko Sopić u svojem je stilu najavio utakmicu i odgovorio na neka pikantna novinarska pitanja:

"Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv rastrčane Lokomotive koja se bori za četvrto mjesto koje vodi u Europu. S druge strane želimo biti prvaci i moramo pobijediti sve utakmice do kraja! Ne treba ulaziti u detaljne analize, nedavno smo igrali s njima, znamo kakav potencijal posjeduju, kao što oni znaju kakav potencijal mi posjedujemo", kaza je Sopić u uvodu, a prenosi službena stranica Rijeke.

Feđa Dudić S Poljuda zaustavili priče: Ovaj čovjek sigurno neće biti novi trener Hajduka divider

"Svaka utakmica je jednaka, tako je bilo prije Slaven Belupa, prije Istre 1961 u Puli pa i protiv Lokomotive. Idemo u Zagreb po tri boda i to je to. Nema tu koja je utakmica važna ili manje važna, koja je lakša ili teža od svih ostalih prije. Svi se za nešto borimo, Lokomotiva se bori za Europu, Slaven Belupo se bori za sebe… Zašto bi nama u nekoj utakmici bilo lakše ili teže. I nas se nešto pita, ali maksimalan respekt prema mladoj i potentnoj momčadi Lokomotive i prema treneru Čabraji koji sve to odlično vodi", poručio je trener Riječana.

Sopić je prokomentirao i spekulacije da će Marko Pjaca na kraju sezone preseliti u Maksimir.

"Ma, glupo mi je o tome pričati u jeku sezone, svatko može imati svoje želje, čestitke i pozdrave. Naravno da smo mi Pjacu doveli pod nekim određenim uvjetima, sve je to više manje poznato, mediji stavljaju svoj nos svugdje pa i u tuđe ugovore, no nema tu nikakvih problema. Marko Pjaca igrač je Rijeke koji svim srcem i dušom daje sve od sebe za klub, uostalom kao i svi drugi dečki. Što će donijeti ljeto, suludo je o tome pričati i razmišljati. Mogu seliti bilo koga, od članova prve momčadi do stožera, mislim da će to biti više intenzivirano idući tjedan nego ovaj, no sve je to legitimno. Papir trpi sve", kazao je Sopić, a prenose Sportske novosti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider