Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
chelsea gleda i trlja ruke

Strateg Manchestera poludio na raspored utakmica: "To nije pošteno. Razgovarali smo o tome"

Trener Crvenih vragova reagirao je na činjenicu da Chelsea, suparnik Man Uniteda u polufinalu FA Cupa, ima 48 sati više za odmor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer požalio se na raspored odigravanja utakmica ovoga tjedna, jer njegov suparnik u polufinalu FA Kupa Chelsea ima 48 sati više za odmor.

Chelsea je svoj susret 36. kola Premier lige protiv Norwich Cityja odigrao još u utorak, dok će Manchester United igrati protiv Crystal Palacea tek u četvrtak, a Chelsea i United će se u nedjelju sastati u polufinalu Kupa.

gol expired Kapetan Reala izazvao pomutnju razuma kod mnogih žena: Pogledajte tu fizičku pripremljenost! divider

"Nije pošteno da oni imaju 48 sati više za odmor. Prije nastavka sezone smo razgovarali o potrebi poštenog rasporeda. Nama je i utakmica u četvrtak važna jer se borimo za Ligu prvaka, a onda moram 'pokupiti ostatke' za nedjelju", kazao je Solskjaer.

Uoči posljednja tri kola u domaćem prvenstvu Manchester United zaostaje bod za Leicesterom, koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka, te četiri za Chelseajem koji je treći, ali ima i utakmicu više. 

gol expired Nakon "izbacivanja" iz noćnog kluba Haaland se vratio napornom radu: Ore njive i motorkom pili drva divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider