Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije bilo nimalo lako

Solskjaer pobjedom proslavio trogodišnji ugovor s Manchester Unitedom

Ole Gunnar Solskjaer, koji je u četvrtak potvrđen kao stalni trener Manchester Uniteda te je potpisao trogodišnji ugovor sa slavnim klubom, u subotu je to proslavio pobjedom.

Ole Gunnar Solskjaer (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester United je na Old Traffordu dobio Watford sa 2-1 golovima Marcusa Rashforda (28) i Anthonyja Martiala (72). Otkad je u prosincu preuzeo klub od Josea Mourinha, Solskjaer je upisao 15 pobjeda u 20 susreta, a u osmini finala Lige prvaka senzacionalno je izbacio PSG.

I trener Southamptona Austrijanac Ralph Hasenhüttl, koji je prije četiri mjeseca preuzeo Svece sa zadatkom da sačuva prvoligaški status, ispunjava svoju misiju. Southampton je u gostim dobio Brighton & Hove Albion sa 1-0 pogotkom Pierrea Hojbjerga u 53. minuti.

Važnu pobjedu u borbi za opstanak ostvario je i Burnley, koji je svladao Wolverhampton sa 2-0.

Manchester City se vratio na vodeću poziciju, pobijedivši Fulham s 2-0 u subotnjem dvoboju 32. kola, odigranom na Craven Cottage stadionu u Londonu. Pobjedu momčadi Pepa Guardiole donijeli su svojim pogocima Bernardo Silva u 5. i Sergio Aguero u 27. minuti. Argentincu je to 19. pogodak ove sezone u Premier ligi i nalazi se na vrhu ljestvice najboljih strijelaca.

Manchester City sada ima 77 bodova, jedan više od drugoplasiranog Liverpoola, koji u nedjelju dočekuje Tottenham.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider