Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve riješili u 45 minuta

Manchester City pobijedio Fulham i barem privremeno preskočio Liverpool na vrhu Premierlige

Manchester City uvjerljivo je slavio kod Fulhama u sklopu 32. kola engleske Premierlige.

Aguero zabija pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U sklopu 32. kola engleske Premierlige Manchester City vratio se, barem privremeno, na vrh prvenstvene ljestvice, nakon uvjerljivog slavlja kod davljenika Fulhama. Bilo je 2:0 za sastav Pepa Guardiole, koji je samo u prvom poluvremenu mogao napuniti mrežu domaćina do vrha.

U prvih 45 minuta City je čak 18 puta pucao po golu Fulhama, od čega je šest udaraca išlo u okvir gola. Bernardo Silva je zabio u 5. minuti, a Sergio Aguero u 27.

Zabrinjavajući detalj uoči završnice sezone je rani izlazak iz igre Sergija Aguera. On i Guardiola su odmah popričali po njegovom izlasku, ali i dalje nije jasno je li riječ o ozljedi ili poštedi.

City u idućih 10 dana mora odraditi čak tri utakmice i to u sva tri natjecanja u kojima lovi titulu prvaka. Za četiri dana igra s Cardiffom u prvenstvu, zatim s Brightonom u FA Cupu, a samo tri dana kasnije gostuje kod Tottenhama u Ligi prvaka.

Sveukupno u travnju City mora odraditi čak osam utakmica!

U drugom poluvremenu City je pustio nogu s gasa, pa je Fulham izvukao dostojanstveni poraz, s obzirom da je u prvom dijelu lako moglo biti 5:0.

Recimo i da Fulham tijekom cijelog susreta nije nijednom zapucao u okvir gola...

U derbiju 32. kola Liverpool u nedjelju dočekuje Tottenham.  

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider