Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"medeni mjesec" je gotov

Solskjaer podigao glas i javno prozvao igrače: "Većina njih me impresionirala, ali..."

Solskjaer je pokušao medijskim istupom prodrmati momčad koja je upala u crnu seriju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je izgledalo tako idilično kada je Ole Gunnar Solskjaer preuzeo klupu Manchester Uniteda. Preporođeni nakon odlaska Josea Mourinha, igrači su letjeli terenom i nizali pobjede, ali svaki ''medeni mjesec'' kad-tad mora završiti.

Manchesterova forma relativno brzo je okopnila i krenule su prve kritike na račun legendarnog Norvežanina, koji je u međuvremenu osigurao stalni ugovor s Crvenim vragovima. Je li to bila dobra odluka, pokazat će vrijeme.

A Solskjaer je na posljednjoj press-konferenciji skinuo rukavice i uputio oštre tonove prema pojedinim igračima svoje momčadi. Nije ih imenovao, ali ovakva medijska akrobacija podsjeća upravo na Mourinha, koji se nerijetko nije sustezao oplesti po vlastitim igračima.

"Puno sam naučio o igračima u ovih nekoliko mjeseci. Većina njih me impresionirala svojim stavom, ali postoje i neki koji trebaju sudar s realnošću kako bi znali kakva je njihova pozicija. Kada si na terenu, nema skrivanja, svi vide na kojoj si razini", rekao je.

"Svaki igrač mora svojim igrama zaslužiti mjesto u momčadi"

Jedan od tih igrača zasigurno je Anthony Martial, igrač koji ne oduševljava predstavama nakon što je u siječnju potpisao novi petogodišnji ugovor.

"Pričao sam s pojedinim igračima, a Anthony je jedan od njih. Sa svakim igračem sam razgovarao o tome što očekujemo od njih. Anthony je jako talentiran, zna da vjerujemo u njega i mora nastaviti raditi. Smatram da svaki igrač Uniteda mora svojim igrama zaslužiti mjesto u momčadi", rekao je Solskjaer.

Vidjet ćemo hoće li Solskjaer ovim istupom uspjeti prodrmati svoje igrače. U sedam utakmica od senzacionalnog izbacivanja PSG-a, United je upisao samo dvije pobjede i pet poraza u svim natjecanjima, ispavši pritom iz Lige prvaka i FA kupa.

Sljedeći izazov je Everton u nedjelju, a svaki bod je bitan u borbi za Ligu prvaka. United je trenutno šesti s dva boda manje od četvrtog Arsenala, kao i petog Chelseaja koji ima utakmicu više.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider