Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema rješenja za njih

Šokantan podatak za Guardiolu koji najbolje govori o nemoći Cityja protiv Liverpoola

Liverpool je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka uvjerljivo slavio protiv Cityja i došao na prag prolaska u polufinale.

Pep Guardiola (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Igrači Cityja nadali su se kako će otići s Anfielda s pozitivnim rezultatom, a umjesto toga doživjeli su pravi brodolom. Nakon što je napadnut njihov autobus na putu prema stadionu, stvari su se samo pogoršale.

City je odigrao očajno prvo poluvrijeme i primio tri komada od Liverpoola ne uputivši ni jedan udarac u okvir vrata. Nažalost, po Guardiolu ta statistika zadržala se sve do kraja utakmice pa je City prvi put nakon 26. listopada 2016. završio utakmicu bez udarca u okvir gola.

Šokantan je to podatak za Guardiolu čija je momčad ove sezone suvereno pokorila Premierligu, ali i drugi poraz od Liverpoola i Kloppa. Štoviše, City je nastavio neugodnu tradiciju protiv Redsa pobijedivši u samo jednoj utakmici u zadnjih devet međusobnih susreta.

Junak utakmice ponovno je bio Mohamed Salah, koji je upisao pogodak i asistenciju, ali i izašao iz igre početkom drugog dijela zbog ozljede. Salah je ove godine u Ligi prvaka na sedam golova i jednoj asistenciji. Zanimljiv je i podatak kako James Milner ima već osam asistencija, tri više od bilo koga u Ligi prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider