Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pred utakmicu genercije

Šok za Dinamo! Ozlijedio se ključni veznjak, Krznar potvrdio: "Sve je natečeno, ide na snimanje"

Kapetan Dinama Arijan Ademi upitan je za sudar koji donosi polufinale Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama vratili su se na vrh ljestvice Prve HNL 2:0 (1:0) pobjedom na gostovanju u Kranjčevićevoj ulici protiv posljednje Lokomotive.

Strijelci za novi uspjeh Dinama bili su Gvardiol (30) i Atiemwen (69). Modri su protiv Lokomotive krenuli skoro u udarnom sastavu, a već na početku utakmice Damir Krznar se uplašio da bi mogao ostati bez kapetana Arijana Ademija za Villarreal.

gol expired Dinamo zabetonirao Lokomotivu na dno: Gvardiol i Atiemwen odveli Modre na vrh HNL-a divider

Dinamo u četvrtak igra u gostima utakmicu generacije koja donosi polufinale Europske lige, a za taj dvoboj upitan je Ademi. Makedonski reprezentativac ozlijedio se na početku utakmice kada je dobio udarac u stopalo.

Ključni veznjak Modrih nekoliko minuta je proveo van terena gdje mu se ukazala pomoć, vratio se i igrao do 58. minute kada je ušao Mislav Oršić.

Ademi je odmah nakon udarca počeo šepati, činilo se da je i tražio zamjenu, ali odlučio je nastaviti i pomoći svojoj momčadi.

Prema izjavama trenera Dinama Ademi nije najbolje i upitan je za sudar sa Villarrealom, a to bi bio ogroman gubitak za hrvatskog prvaka.

gol expired Tko je Hrvat iz prvog sastava Bayerna: Pisalo se da će izabrati Njemačku, ali... divider

''Morat ćemo vidjeti. Stopalo je bolno, natečeno, radit ćemo rendgen, ali nadam se da ćemo ga imati za Španjolsku. Ostali? Gavranovića neće biti ni za Villarreal, možda za Istru, Petković napreduje, putovat će s nama u Španjolsku pa ćemo na licu mjesta vidjeti hoćemo li ga koristiti. Idemo tamo puni nade u još jednom iznenađenje'', rekao je Krznar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider