Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izravan konkurent

Mladi hrvatski asovi najavili važnu utakmicu: "To je okršaj za odlazak na Euro"

Reprezentativci mlade U-21 hrvatske reprezentacije Hrvoje Smolčić i Lukas Kačavenda najavili su kvalifikacijsku utakmicu s Austrijom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moramo se jako dobro pripremiti za Austriju jer nam je to možda izravni konkurent za odlazak na Euro, smatraju reprezentativci mlade U21 hrvatske reprezentacije Hrvoje Smolčić i Lukas Kačavenda.

"Sigurno da ćemo se dobro spremiti za tu utakmicu. Znamo koliko je bitna jer igramo protiv izravnog konkurenta za plasman. Stožer će odraditi svoj dio posla, a i mi ćemo pokušati odraditi svoje na terenu i nadam se pozitivnom rezultatu", kazao je Smolić koji ističe da on i njegovi suigrači protiv Austrije dati sve od sebe.

"Austrija je pokazala da je stvarno kvalitetna momčad, igramo na njihovom terenu i morat ćemo biti na svom maksimumu ako želimo izvući pozitivan rezultat", dodao je.

S njim se slaže i Lukas Kačavenda koji također ističe kvalitetu austrijske reprezentacije.

"To je jako dobra momčad i naš glavni konkurent za odlazak na Euro. Mislim da ako to dobijemo da smo napravili veliki korak prema Euru", istaknuo je Kačavenda ne skrivajući zadovoljstvo zbog pobjede u utakmici protiv Estonije (2-0).

"Jako smo sretni što smo uzeli nova tri boda i što praktički bez izgubljene utakmice i bez izgubljenog boda idemo na Austriju. I tamo ćemo pokušati isto uzeti pobjedu", kazao je Kačavenda.

Smolčić je dodao i da dosadašnji rezultati pokazuju kako ova hrvatska reprezentacija dobro funkcionira.

"Na kraju krajeva, vidimo po rezultatima - u pet utakmica pet pobjeda - da je ova momčad super i da imamo kvalitetne igrače. Vjerujem da je izbornik zadovoljan svime što smo do sada pokazali". kazao je Smočić.

Hrvatska U21 reprezentacija igra protiv Austrije u utorak 16. studenog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider