Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači su podijeljeni

Uručio otkaz Biliću i za 20 minuta predstavio novog trenera: Evo koliko će Hrvat dobiti za otkaz

Slaven Bilić nakon pet mjeseci dobio je otkaz na klupi Watforda.

Slaven Bilić (Foto: Guliver Images)

Slaven Bilić, bivši hrvatski izbornik, dobio je otkaz na klupi Watforda. Presudila mu je loša serija rezultata, u posljednjih devet susreta imao je tek dvije pobjede, tako da mu je kontroverzni vlasnik Gianni Pozzo uručio otkaz i brzo pronašao nasljednika, Chrisa Wildera.

Za to su im trebale samo 24 minute, ali to i ne treba posebno čuditi kada se uzme u obzir da je obitelj Pozzo promijenila čak 18 trenera na klupi engleskog kluba u 11 godina. No zato će na Bilićev račun sjesti pristojna odšteta - oko 400 tisuća funti za ostatak ugovora.

Utakmicu po utakmicu (26) Utakmicu po utakmicu (26): HNL bauštelci o Perkoviću i Petkoviću, ali i Ercegu i Hajduku divider

Hrvatski trener zadržao se tek pet mjeseci na klupi Watforda, sjajno je krenuo, ali početno oduševljenje pokvarila je serija loših rezultata. Pali su na deveto mjesto Championshipa, zbog čega se Pozzo odlučio na smjenu.

Budući da su lani ispali iz engleske Premier lige, htjeli su se ekspresno vratiti u elitni razred engleskog nogometa, ali jako su loše otvorili sezonu. Pokušali su preokrenuti situaciju s Bilićem, koji je brzo zaradio simpatije navijača, ali ni on se nije uspio dugo zadržati na klupi.

Chelsea - Borussia Dortmund Borussia sipa gnjev nakon ispadanja iz Lige prvaka: "Svi su vidjeli što je napravio" divider

Reakcije navijača su podijeljene, neki su razočarani njegovim odlaskom, a drugi smatraju da je to logična odluka klupskog rukovodstva:

"Ne znam zašto su smijenili Bilića, radio je izvanredan posao. Još samo tri trenera prije Božića", narugao se jedan od navijača na račun vlasnika Watforda. 

"Da budem iskren, smjena Bilića je dobra", napisao je drugi navijač na Twitteru

"Toliko ljudi ovdje govori da je Bilićeva smjena sramotna. Je li itko od njih gledao isti us*ani nogomet koji sam ja gledao dok je on bio trener?" zapitao je treći navijač.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider