Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova epizoda

Utakmicu po utakmicu (26): HNL bauštelci o Perkoviću i Petkoviću, ali i Ercegu i Hajduku

Pogledajte 26. epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu.

Ponedjeljak je, a to znači da je vrijeme za novu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu. Naši voditelji i ovaj su vikend za vas pripremili sve najbolje iz proteklog tjedna u Supersport HNL-u.

Sjajan start Borimira Perkovića

Krenuli su s derbijem minulog kola, utakmicom Dinama i Osijeka na Maksimiru, a lajtmotiv razgovora bila je premijera novog trenera gostiju Borimira Perkovića na klupi. Iako su mnogi očekivali pobjedu Modrih, Perković je poslije samo tri treninga u Osijeku uspio otići na najteži teren u HNL-u i iščupati bod aktualnom prvaku.

Utakmicu je obilježio i sjajan pogodak Brune Petkovića, kojemu je to bio prvi pogodak još od utakmice protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Hajduk uprskao sjajan tjedan

Poslije Dinama i Osijeka na red je došao novi kiks Hajduka u prvenstvu. Bili su imali sjajan juniorski tjedan pa su prošli u polufinale kupa na račun Osijeka, međutim kad je taj lijepi tjedan trebalo zamotati u celofan i pokloniti navijačima za vikend pobjedu protiv Lokomotive, ponovo su zakazali.

Rijeka je nastavila u jakom ritmu od dolaska Sergeja Jakirovića i iz kola u kolo korigira svoje ambicije. Po dolasku novog trenera na polusezoni razgovaralo se jedino o sređivanju kadra i spašavanju onoga što se spasiti da, no sad stvari izgledaju puno bolje za društvo s Kvarnera.

Nervoza u Istri i Ercegov crveni

S druge strane, Istra 1961 poslije sretnog razdoblja ušla je u razdoblje nervoze, a nju je na Aldo Drosini dodatno podigao divljački potez Ante Ercega, koji je sucu poderao bilježnicu s kartonima na toj utakmici i sa strepnjom iščekuje koju će mu kaznu odrezati disciplinski sudac Alan Klakočer.

Varaždin je pobijedio Šibenik u subotu na svom stadionu, a pažnju naših voditelja privukao je sjajni napadački kvartet Varaždinaca Brodić, Šego, Teklić i Drožđek. Na susretu Slaven Belupa i Gorice svu pažnju odnio je jedan navijač s megafonom.

Sve to plus standardne rubrike Kladionica, Trofej Tomislava Stipića i nikad bogatiji HNL-eri očekuje vas u 26. podcastu Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider