Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prodaja u Englesku

Propuh na jednoj poziciji: Barca zaradila 30 milijuna eura i mora u hitnu kupovinu

Semedo bi na desnom boku Wolverhamptona trebao zamijeniti Matta Dohertyja, koji je prešao u Tottenham Hotspur.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometni prvoligaš Wolverhampton Wanderers kupio je portugalskog reprezentativnog braniča Nelsona Semeda (26), dosadašnjeg člana španjolskog velikana Barcelone.

Vrijednost transfera iznosi 30 milijuna eura uz moguće dodatne bonuse, a Semedo je potpisao ugovor s Vukovima do ljeta 2023. godine. On bi na desnom boku Wolverhamptona trebao zamijeniti Matta Dohertyja, koji je prešao u Tottenham Hotspur.

gol expired Barcelona trlja ruke: Dogovor propao, sjajnog Nizozemca mogli bi dobiti – besplatno divider

Što se Barcelone tiče, očekuje se da će sada krenuti u kupovinu. Trener Ronald Koeman u kadru nema niti jednog klasičnog desnog beka, a od igrača koji mogu pokriti tu poziciju na dispoziciji mu je samo Sergi Roberto.

U proteklom su se periodu u kontekstu mogućeg prelaska u Barcelonu dovodila dvojica nogometaša s Otoka: Hector Bellerin, Barcelonino dijete koje se afirmiralo u Arsenalu i Max Aarons, 20-godišnji Englez iz Norwicha koji je ispao iz Premierlige u Championship. A kao najveći favorit prometnuo se Sergino Dest, mladić iz Ajaxa, rođen u Nizozemskoj, koji igra za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država.

Kako se gradi(o) Pampas?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider