Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbio ugovor

Barcelona trlja ruke: Dogovor propao, sjajnog Nizozemca mogli bi dobiti – besplatno

Na Anfieldu ga žele zadržati, ali on je postavio uvjete koje klub zasad ne želi ispuniti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedugo poslije svog dolaska u Barcelonu, novi trener Ronald Koeman najavio je rekonstrukciju prve momčadi u sklopu koje bi na Camp Nou trebala stići i dva njegova sunarodnjaka.

Pregovori između Barcelone i Lyona u vezi Memphisa Depaya još uvijek nisu zaključeni dogovorom, a osim krilnog napadača želja je i veznjak Liverpoola Georginio Wijnaldum.

S dovođenjem Wijnalduma stvari bi mogle zapravo ići sasvim glatko, ali ne sad, nego idućeg ljeta, kada nizozemski igrač može bez odštete doći u Barcu.

Wijnaldum je ušao u posljednju godinu ugovora s Liverpoolom i na Anfieldu su mu ponudili novi, ali on nije bio zadovoljan rokom trajanja. Nadao se da će potpisati na pet godina i tako potpuno odagnati dileme gdje će završiti karijeru, ali u Liverpoolu nude ugovor na kraći rok, na dvije-tri godine.

Stoga je njegova budućnost u Liverpoolu neizvjesna, a to će pokušati iskoristiti Barcelona. Pitanje je mogu li Katalonci već do kraja ovog prijelaznog roka pronaći kompromisno rješenje s Englezima glede odštete, ali ako i ne uspiju, ostaje im džoker.

Već s prvim danom nove godine Barcelona može potpisati ugovor s Wijnaldumom i onda će im se on na ljeto priključiti besplatno...

Što može hrvatski tercet u trećem pretkolu Europske lige?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider