Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će ga naslijediti?

Bayern potvrdio razlaz s Tuchelom, pogledajte koja su poznata imena u igri

Posljednji su tjedni pogotovo bili loši za Bayern koji je upisao tri poraza u nizu. Thomas Tuchel odlazi na ljeto.

Thomas Tuchel (Foto: Afp)

Kako je tijekom srijede naveo niz njemačkih medija, a u četvrtak je klub i službeno potvrdio, postignut je dogovor između nogometnog kluba Bayern i njihova trenera Thomasa Tuchela o kraju međusobne suradnje na kraju aktualne sezone.

Već se tjednima u bavarskom klubu govori o skorom kraju Tuchela u Bayernu, gdje je došao u ožujku prošle godine. Tuchel ima valjani ugovor s klubom do lipnja 2025. godine.

Posljednji su tjedni pogotovo bili loši za Bayern koji je upisao tri poraza u nizu. U prvenstvu je gubio od Bayera 0:3 i Bochuma 2:3, dok je u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka, u Rimu, poražen od Lazija s 0:1. Posljednji put Bayern je tri poraza zaredom imao daleke 2015. godine.

Xabi Alonso, Zidane ili Conte

U Bundesligi je Bayern trenutačno na drugom mjestu ljestvice te ima osam bodova manje od vodećeg Bayera te četiri više od Stuttgarta koji je na trećem mjestu.

Trenutačno se kao glavni kandidati za Tuchelova nasljednika spominju Španjolac Xabi Alonso, Francuz Zinedine Zidane i Talijan Antonio Conte.

U ovom trenutku favorit broj jedan je Alonso pod čijim vodstvom Bayer Leverkusen juri prema povijesnom prvom naslovu prvaka Njemačke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider